Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Ενισχυμένοι από τις junior τάξεις οι μαθητές εισέρχονται στην Α κανονική. Δίνεται ιδιαίτερη...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εάν ο μαθητής ξεκινήσει τη φοίτηση του όταν είναι Γ δημοτικού ( Α παιδική) θα χρειαστεί μια χρoνιά...

Αθ. Διάκου 20Α, 41222, Λάρισα

2410537515

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

111111

mrg 01

Η Μαρία Γερογιώκα γεννήθηκε στη Λάρισα, είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τσαούση (φαρμακοποιό) και έχει μια κόρη τη Σύλβια που είναι φοιτήτρια Ιατρικής. Σπούδασε στο Λονδίνο "Αγγλική Λογοτεχνία" (ΒΑ ΙΝ ENGLISH LITERATURE) στο παν| μιο Westminster του Λονδίνου. Eπίσης κατέχει το Δίπλωμα Αγγλικών Σπουδών (DIPLOMA OF ENGLISH STUDIES) του παν/ου Cambridge μετά τιμών που επικεντρώνεται στη δομή και κατάρτιση της Αγγλικής Γλώσσας. Ταυτόχρονα με τις σπουδές της πήρε και το Δίπλωμα στα Προφορικά και Κατανόηση (DIPLOMA IN SPOKEN ENGLISH AND COMPREHENSION) ARELS EXAM TRUST επίσης με άριστα.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το πεδίο της Ψυχολογίας όπου για 5 χρόνια μελέτησε την ανάπτυξη του παιδιού από τη γέννησή του και βαθμιαία σε κοινωνικό επίπεδο, μαθησιακές δυσκολίες, διάσπαση προσοχής, τρόπους εκμάθησης, προβλήματα προσαρμογής, βαθμιαίας εξέλιξης του παιδιού όχι μόνο μέσα από το σχολείο αλλα και μέσα από την οικογένεια. (BSc in PSYCHOLOGY). Παρουσίασε εργασίες για την εξέλιξη της παιδικής κατανόησης, συμπεριφοράς καθώς επίσης και τις συνέπειες πάνω στο χαρακτήρα του παιδιού. Έχει αναλάβει μεγάλο αριθμό μεταφράσεων στη Ψυχολογία, Ιστορία, Αρχιτεκτονική, Λογοτεχνία και Ιατρική. Το όνομά της επίσης αναφέρεται σε σημαντικές εργασίες μεταπτυχιακών και διδακτορικών εργασιών.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια όχι μόνο στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των σπουδών της αλλα και σε άλλες χρονικές περιόδους, διότι επισκέπτεται το Λονδίνο και γενικά τη Μ.Βρετανια ανελιπώς για πολλά χρόνια κρατώντας έτσι την επαφή με τα παν|μια και με τις όποιες αλλαγές. Τα σεμινάρια που πήρε μέρος εκτός από το Westminsterτου Λονδίνου ήταν επίσης και στα παν|μια Sussex– Brighton, Essex-Colchester, York, Manchester, καθώς επίσης και στο παν|μιο του Stirling στη Σκωτία για ένα μήνα όπου έκανε πρακτική στους τομείς της ψυχολογικής υποστήριξης νέων κατά τη διάρκεια της εφηβείας (The young in Puberty Counselling).

Αγαπάει τη χώρα διότι μεγάλωσε μέσα από αυτή όπως επίσης και τη γλώσσα που τη διδάσκει όχι μόνο μέσα από τις στερεότυπες σελίδες των βιβλίων αλλά μέσα από καθημερινές εικόνες, εμπειρίες, και παραδείγματα. Στον ελεύθερο χρόνο της που είναι πράγματι λίγος μαθαίνει άλλες ξένες γλωσσες. Μιλάει άριστα την Ιταλική και αρκετά καλά τη Γερμανική γλώσσα. Αγαπάει τη Γυμναστική και τα Σπορ.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αθ. Διάκου 20Α, 41222, Λάρισα

τηλ. 2410537515, fax 2410533400


Ιάσονος 43, 41223, Λάρισα

τηλ. 2410285656

κιν. 6947778580


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο