Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Α Κανονική - PROFICIENCY 2

Ενισχυμένοι από τις junior τάξεις οι μαθητές εισέρχονται στην Α κανονική. Δίνεται ιδιαίτερη...

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Εάν ο μαθητής ξεκινήσει τη φοίτηση του όταν είναι Γ δημοτικού ( Α παιδική) θα χρειαστεί μια χρoνιά...

Α Κανονική - PROFICIENCY 2

bb medium

Ενισχυμένοι από τις junior τάξεις οι μαθητές εισέρχονται στην Α κανονική. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα προφορικά και στη γραμματική .Με τη χρήση διαδραστικού ,η παράδοση του μαθήματος γίνεται παιχνίδι, οι περισσότερες ασκήσεις γίνονται στην τάξη και οι μαθητές έχουν κίνητρο να τελειώσουν πιο γρήγορα γιατί στο τέλος του μαθήματος παίζουμε ειδικά επαναληπτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, παρακολουθούμε αγγλικά βιντεάκια ή τραγουδούμε αγγλικά τραγούδια σε καραόκε. Επίσης γίνεται χρήση υπολογιστών με επαναληπτικές ασκήσεις στη γραμματική και στο λεξιλογιο.

B KANONIKH

Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με αυτό της Α κανονικής αλλά η υλη είναι περισσότερη και συναντάμε καινούργια γραμματικά φαινόμενα.

C KANONIKH

Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με περισσότερο και πιο ανεβασμένο λεξιλόγιο. Στο επίπεδο αυτό ,οι μαθητές έρχονται σε επαφή με παράγωγα, συνώνυμα, αντώνυμα των λέξεων. Επίσης γίνεται μεγαλύτερη αφομοίωση της γραμματικής και οι μαθητές εξασκούνται σε εικονικούς διάλογους για να βελτιώσουν την προφορά τους .

D

Ο μαθητής εισέρχεται σε ημιπροχωρημένο επίπεδο. Η διδασκαλία ενισχύεται με επιπλέον λεξιλόγιο, ερωτήσεις κατανόησης και εξάσκησης στα προφορικά. Επίσης αναλύεται ο τρόπος γραφής διαφόρων εκθέσεων όπου ο μαθητής καλείται να γράψει. Μέσω των βιβλίων εξοικειώνονται με ασκήσεις διαφορετικών εξετάσεων.

Ε

Η τάξη αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί οι μαθητές βρίσκονται προ εξετάσεων. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη γραμματική και στη διάφορα του τρόπου σκέψης μεταξύ ελληνικής και αγγλικής γλώσσας μαθητής εξασκείται συνεχώς στα προφορικά, στην ακουστική ,και στο γράψιμο εκθέσεων.

FC (First Certificate)

Στην τάξη αυτή οι μαθητές εισέρχονται σε ρυθμό εξετάσεων όπου μέσω ειδικών βιβλίων που παρέχουν τεστ στη μορφή του πτυχίου που θα διαγωνιστούν, εξοικειώνονται με αυτόν τον μηχανισμό. Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν τον Μάιο σε εξετάσεις Cambridge,Michigan,Esb,Toiec, και σε οποιοδήποτε πτυχίο επιπέδου Β2 –Καλή γνώση αγγλικής.

PROFICIENCY 1

Οι μαθητές που επιθυμούν πτυχίο «διδασκαλικό» πρέπει να παρακολουθήσουν τμήμα δυο ετών για το MICHIGAN ,ESB CAMBRIDGE PROFICIENCY ή οποιοδήποτε αλλού πτυχίου ανάλογου επιπέδου .Σε αυτό επίπεδο, το Δεκέμβριο μπορείς να δώσεις για το πτυχίο επιπέδου Β2 αν έχεις κάνει θερινά την FC και το Μάιο να δώσεις εξετάσεις επιπέδου C1 –ADVANCED. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Φυσικά εξαιρέσεις και διαφοροποιήσεις γίνονται πάντα ανάλογα με την περίπτωση.

PROFICIENCY 2

Σε αυτό το επίπεδο ,οι μαθητές προετοιμάζονται εντατικά για την αρίστη γνώση των αγγλικών –επίπεδο C2 PROFICIENCY. Πολύ συχνά τεστ και εντατικές επαναλήψεις όπως επίσης και ενισχυτικές ώρες περά από την κανονική φοίτηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αθ. Διάκου 20Α, 41222, Λάρισα

τηλ. 2410537515, fax 2410533400


Ιάσονος 43, 41223, Λάρισα

τηλ. 2410285656

κιν. 6947778580


Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο