Προετοιμασία για όλα

ταΠτυχία

 

Εξασφαλίζουμε στο μαθητή επιτυχία στο πτυχίο που ενδιαφέρεται μέσα σε ένα ευχάριστο και ανακαινισμένο περιβάλλον. Η εμπειρία πολλών ετών και οι σύγχρονοι μέθοδοι τεχνολογίας οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

aithousa_sxoleio_1

B2

Καλή Γνώση Αγγλικών

Lower (FCE)

C1

Πολύ Καλή Γνώση Αγγλικών

Advanced (CAE)

C2

 Άριστη Γνώση Αγγλικών

Proficiency (CPE)

IELTS

Πιστοποιητικό υψηλού επιπέδου για σπουδές, μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.

B2

Η προετοιμασία του Β2, βασίζεται και οργανώνεται σε 4-5 ώρες την εβδομάδα με πολλά αντίστοιχα τεστ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του πτυχίου (CGVR, writing, speaking, listening).

C1

Ανώτερη προετοιμασία πιο απαιτητική με επίσης πολλά ανάλογα τεστ στο κατάλληλο χρόνο και περισσότερη λεπτομέρεια. Καλύπτουμε όλες τις πτυχές του πτυχίου και πολλές επαναλήψεις, σε λέξεις και γραμματικά φαινόμενα.

C2

Η προετοιμασία για το επίπεδο C2 (Proficiency) είναι πλέον πολύ απαιτητική. Με τα κατάλληλα τεστ που συμπεριλαμβάνουν όλες τις αλλαγές, συχνές επαναλήψεις, συχνά τεστ (σε μορφή διαγωνίσματος) που για ακόμη μια φορά καλύπτουν τις ανάγκες ενός τόσο σοβαρού πτυχίου.

IELTS

 

Το IELTS είναι ένα πιστοποιητικό υψηλού επιπέδου που χρησιμοποιείται για το εξωτερικό για σπουδές ή για κάποιο μεταπτυχιακό. Τα μαθήματα στη περίπτωση αυτή είναι ιδιαίτερα (συνήθως) γιατί ο κάθε μαθητής έχει το δικό του επίπεδο και τις δικές του ανάγκες κι αυτό γιατί οι μαθητές είναι ενήλικες.

Εάν ο μαθητής είναι ήδη σε υψηλό επίπεδο τότε μπορεί να δώσει εξετάσεις και μέσα στο μήνα. Διαφορετικά η προετοιμασία θα διαρκέσει ανάλογα με την επίδοση του μαθητή και ανάλογα με τη βαθμολογία που επιθυμεί. 

ekdromi-londino-14
Μαθήματα αγγλικών Λάρισα
μαθησιακές δυσκολίες παιδί

Ειδικό Μάθημα Αγγλικών στιςΠανελλαδικές Εξετάσεις
 

Στην περίπτωση αυτή, η προετοιμασία αυτού του είδους είναι διαφορετική. Απαιτεί πολύ καλή γνώση γραμματικής, κατανόηση, κειμένων και έκθεση. Γίνονται όχι μόνο γενικές επαναλήψεις να καλύψουν τα κενά του μαθητή, αλλά και πολλά προηγούμενα τεστ προηγούμενων ετών και βαθμολογούνται κατάλληλα.